Un home de 33 anys ha ingressat a presó acusat d’haver robat a tres dones després d’haver-les drogat i d’haver abusat sexualment d’una d’elles, . Els Mossos d’Esquadra el van detenir diumenge, 10 de desembre, en un local d’oci nocturn de la ciutat, on va conèixer les víctimes. La policia sospita que podria haver-hi més dones afectades.

Una de les víctimes va denunciar que l’agressor l’havia acompanyada a casa, i després d’oferir-li una tassa de te ja no recordava res més. Quan va tornar a ser conscient, l’home havia robat el seu telèfon mòbil i el de la seva companya de pis, diners en efectiu i un rellotge. La dona també el va denunciar per presumptes abusos sexuals. Un “modus operandi” que es va repetir almenys dues vegades més, tot i que en aquests casos les víctimes no van patir abusos.

En el moment de la detenció, l’home, de 33 anys i xilè, duia pastilles d’un fàrmac que afecta el sistema nerviós central. Entre altres, té efectes sedants, hipnòtics i causa l’oblit temporal d’alguns episodis viscuts.