Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres més implicats en el robatori violent dins d’un taxi en el Port Olímpic el 12 d’agost. La policia els va localitzar la matinada d’aquest diumenge en el marc d’una operació Tremall contra lladres multireincidents. En identificar-los, van veure que tenien dues ordres de crida i cerca per aquest assalt de mitjans d’agost, els van detenir i ja han ingressat en presó preventiva. Entre tots dos, acumulen 104 antecedents policials.

A banda d’ells dos, els Mossos ja havien arrestat dos dels lladres implicats en aquest assalt, un dels quals també ha entrat a la presó. Ara queda per detenir el cinquè autor dels fets que, segons la policia, té sis antecedents policials. Està identificat i té una ordre de crida i cerca pendent.

Els fets van passar el 12 d’agost de matinada al Port Olímpic, quan cinc homes van veure un turista que buscava un taxi per tornar a l’hotel i el van envoltar i assetjar amb la intenció de sostreure-li un rellotge de gamma alta. Quan era dins el taxi, dos dels lladres van intentar consumar el robatori però no van aconseguir-ho. El vídeo dels fets es va fer viral a les xarxes i va ser clau per identificar-nr els autors.