Els Mossos d’Esquadra van detenir el 13 de març sis persones -cinc homes i una dona, d’entre 24 i 39 anys- al barri de Sant Antoni per suposadament traficar amb droga. Un d’ells també se l’investiga per un delicte de falsificació documental. Les detencions es van produir en un edifici del carrer de Sepúlveda, concretament en un pis que, segons la policia, s’utilitzava de magatzem de substància estupefaents i com a laboratori per preparar les dosis a vendre.

La seqüència dels fets comença quan una dona- que després van detenir- va trucar al 112 per alertar que estaven robant en el seu habitatge. En arribar a l’edifici, els Mossos van detectar com un grup d’homes baixava ràpidament per les escales i els van aturar. Dos van fer-los cas, mentre que l’altre va intentar fugir amb un maletí que va llençar durant la fugida. Una dotació que hi havia a l’exterior, però, el va poder aturar i va detectar que a dins la maleta hi portava 1.148 grams de cocaïna, 3.200 euros i objectes personals que no eren d’ell com targetes i una cartera amb 71,50 euros. També duia peces de roba per amagar la seva identitat, una arma de foc i nombrosos telèfons mòbils.

Aquest grup d’homes van dir als Mossos que la droga, els diners i els objectes personals els havien obtingut d’un pis d’aquella finca. Aleshores la policia va pujar fins a l’immoble indicat i, en un primer moment, les tres persones que hi havia a dins van dir que no coneixien de res la resta i van negar que haguessin accedit al seu domicili.

Ara bé, van canviar la versió quan els Mossos els van preguntar per què tenien objectes personals d’ells i aleshores van explicar que hi havien entrat a robar. Un robatori en el qual, segons la policia, els suposats lladres havien utilitzat una altra dona que els havia fet d’esquer: suposadament estava interessada a adquirir droga i ells van aprofitar que la porta era oberta per accedir al pis i cometre el robatori.

Els Mossos d’Esquadra van procedir a escorcollar el pis, on van trobar 1.795 grams de cocaïna més, paquets de plàstic, una bàscula elèctrica i documentació falsificada d’un dels inquilins. Els sis detinguts van comparèixer davant el jutge, que en va decretar l’ingrés a presó preventiva.