Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 28 anys com a presumpte autor de quatre robatoris violents en establiments comercials, tres a Barcelona i un altre a Sant Adrià de Besòs. Segons la policia, presumptament els va cometre en només dos dies. L’home, que acumulava 17 antecedents policials, va ser detingut el 2 de novembre i ja ha ingressat a la presó.

Segons informen els Mossos en un comunicat, l’operació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement d’un robatori amb intimidació que s’havia produït en una botiga del districte de Sant Andreu. Els fets van passar el 30 d’octubre i la investigació policial va permetre relacionar aquest delicte amb tres robatoris més que havien tingut lloc el mateix dia o el dia abans.

Amenaça amb arma de foc

En tots els casos, el lladre havia seguit un patró semblant: distreia els treballadors dels locals interessant-se per algun producte i, després, els amenaçava amb una arma de foc. Tot i això, en dos dels assalts no es va endur res. Per arribar als llocs atracats, el suposat autor dels fets ho feia en un cotxe llogat de color blanc, al qual modificava la matrícula per dificultar l’acció policial.

detingut mossos

La detenció es va produir als entorns d’una botiga d’electrodomèstics, on la policia sospita que també volia robar. El establiments assaltats eren molt diversos: una botiga de productes de bellesa, un estanc, una botiga de roba de segona mà i una benzinera.