robatoris navalla

(ACN) Un home de 33 anys ha ingressat a la presó per tres robatoris violents en dues botigues de telefonia mòbil del Vallès Occidental i en una farmàcia de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els fets van succeir el 21 i el 28 de juny a Barberà del Vallès i a Granollers. Al detingut li consten 24 antecedents, la majoria per delictes violents i furt d’ús de vehicles.

Els Mossos d’Esquadra van seguir l’home des de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra van localitzar l’home el 15 de juliol quan circulava amb un ciclomotor sostret, i el van seguir fins que va arribar a una botiga de telefonia de Barcelona. Allà va fer diverses passades per davant de l’establiment i va marxar amb el ciclomotor fins arribar al Masnou, on també es va aturar davant d’una botiga de telefonia. A continuació l’home es va dirigir a Vilassar de Mar. Allà va aparcar el ciclomotor davant d’una farmàcia i hi va entrar. Va sortir de l’establiment al cap de poc temps i va pujar al ciclomotor per fugir a gran velocitat. En aquell moment, els agents van detenir l’home en comprovar que s’havia endut els diners de la caixa enregistradora després d’amenaçar la treballadora de l’establiment i tres clients més que hi havia a l’interior. De fet, l’acusat va fer servir la mateixa navalla que havia utilitzat en els dos robatoris anteriors.

Robatori amb intimidació, el seu “modus operandi”

El detingut va utilitzar el mateix “modus operandi” per cometre els tres robatoris. A les botigues de telefonia, s’hi va apropar amb el casc posat i va esperar que algun altre client hi accedís per entrar amb ell. Un cop a dins va intimidar les persones que hi havia a l’interior de l’establiment mostrant una navalla de grans dimensions, fins i tot va fer entrar al magatzem tots els presents i els va deixar allà per garantir-se la fugida del lloc sense incidents. L’home va sostreure diversos telèfons mòbils per valor de 13.000 euros, i se’n va endur aproximadament 200 euros del tercer robatori en una farmàcia.