Els Premis Sant Martí han arribat enguany a la 56a edició amb una gala celebrada al recinte de Palo Alto. S’ha reconegut la tasca d’equips esportius com ara l‘Handbol Poblenou o la dels fundadors de la Ràdio-Televisió Clot-Sant Martí. També la d’associacions de veïns com la de la Vila Olímpica, que en aquest cas ha rebut la medalla de bronze per commemorar el 25è aniversari de la seva creació.

Uns premis amb diverses categories

En la modalitat col·lectiva, el Premi Sant Martí  ha estat per l‘Handbol Poblenou, que en la darrera temporada ha ascendit a la 3a Divisió Nacional. En la modalitat individual, el guardó ha estat per a Pepi Rafel i Rudy van der Ploeg per la seva tasca al capdavant de la Ràdio-Televisió Clot-Sant Martí. També s’ha premiat la pastisseria la Palma del Clot en l’àmbit econòmic. En el cooperatiu, ha vist reconeguda la seva feina l’entitat Càritas Parroquial Sant Josep de Calassanç, del Camp de l’Arpa. En l’aspecte cultural s’ha premiat el pintor del Poblenou Ventura Llobet, conegut per pintar establiments del barri.

Medalles per a les associacions

També s’han atorgat les medalles de bronze per commemorar el 25è aniversari de tres entitats. L’Associació de Dones Ambar Prim, del barri del Besòs i el Maresme, l’Aula d’Extensió Universitària Endavant Sant Martí, amb seu al Poblenou, o l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica. L’entitat ha celebrat també aquest any, de fet, el quart de segle d’existència d’aquest barri creat amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Palo Alto ha acollit l’entrega de premis

L’acte s’ha celebrat al Centre de Producció Artística i Cultural Palo Alto, com a precedent dels usos que té previst donar-li l’Ajuntament a aquest espai. L’acte ha tingut la participació de  La Mona, un grup d’artistes que combina la música en directe amb el circ sorgit del moviment associatiu dels diferents barris del districte de Sant Martí.