Les voluntàries del Guinardó treballen, des de fa més de 30 anys, per atendre les persones grans i els més necessitats. I en aquesta edició han rebut un dels premis d'Horta-Guinardó. Un reconeixement a la tasca de les persones i les entitats que fan del districte un indret millor. MARIA VIDAL, Voluntaris del Guinardó "És una alegria molt gran a una tasca que fem dia a dia." També treballa pel barri i per això ha rebut un guardó l'Antonio Novalbos, que és al capdavant d'una associació per a discapacitats. ANTONIO NOVALBOS, Associació Sense Traves "Hay mucha gente que se lo merece. Yo este premio lo comparto con toda la gente que altruistamente está trabajando por el barrio." La Roser Vallhonesta n'ha estat la tercera premiada. En aquest cas, per la dedicació a fomentar l'associacionisme a Horta. ROSER VALLHONESTA, presidenta de la Coordinadora d'Entitats d'Horta "Fent coses per al barri em sento més que reconeguem. Per tant, no hagués calgut però la veritat, em fa molta il·lusió." FRANCINA VILA, regidora d'Horta-Guinardó "Us convido a aprendre del seu exemple per fer que la vida, aquí a Horta-Guinardó, sigui més feliç per a les persones que hi viuen." També s'ha reconegut la creadora de 'Les tres bessones', Roser Capdevila. Consideren que la il·lustradora ajuda a projectar la imatge d'Horta-Guinardó arreu. ROSER CAPDEVILA, il·lustradora "He viscut a Horta molts anys, fins que em vaig casar, ara hi tinc dues filles i molts amics, germans, la meva mare fins que va morir. Per mi és un barri molt entranyable." Un jurat, integrat per membres de les diverses formacions polítiques del districte i expremiats, ha escollit els guanyadors d'entre les 11 candidatures presentades per iniciativa popular. Tot i que ja fa 27 anys que s'atorguen aquests premis, l'assistència a la cerimònia d'entrega evidencia que segueix sent un dels actes importants del calendari a Horta-Guinardó.

Sovint són persones anònimes o entitats que treballen des de fa anys, desinteressadament, amb un objectiu: ajudar la gent de l’entorn, contribuir que la vida dels veïns sigui una mica millor. A Horta-Guinardó fa 27 anys que se’ls dedica un premi que reconeix la tasca que fan a favor del territori.

Un jurat, integrat per membres de les diverses formacions polítiques del districte i expremiats, ha escollit els guanyadors d’entre les 11 candidatures presentades per iniciativa popular. Tot i que ja fa tants anys que s’atorguen aquests premis, l’assistència a la cerimònia d’entrega evidencia que segueix sent un dels actes importants del calendari a Horta-Guinardó.