El districte de l’Eixample ha precintat el restaurant Carnal Steak House, situat al carrer d’Enric Granados amb Provença, al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Es tracta d’un local que s’ha incendiat dues vegades en poc més de quatre mesos. El precinte es va fer dijous, 9 de febrer.

El restaurant ha penjat un cartell a la porta d’entrada que explica que “estan millorant les seves instal·lacions i que tornaran a obrir molt aviat”. Diversos veïns del barri s’hi han apropat encuriosits per saber què havia passat.

SOS Enric Granados celebra el precinte

L’entitat veïnal SOS Enric Granados celebra el tancament d’aquest restaurant. “És difícil conviure amb aquests locals de brasa que emeten olors i fums tot el dia”, denuncia l’entitat. Els veïns expliquen que necessitaven unes garanties de que no es tornés a produir un incendi al local i congratulen que l’Ajuntament hagi actuat. “Aquest tancament és una prova que no complia la normativa, després de dos incendis”, critica l’entitat.

Dos incendis en quatre mesos

El restaurant de brasa ha patit dos incendis en poc més de quatre mesos. El primer foc es va originar el 24 de setembre dins de l’establiment i va obligar a mobilitzar ambulàncies i Bombers. Un incendi que va extingir-se sense afectar persones ni les instal·lacions. El segon incendi es va produir el 2 de febrer i va originar-se a la cuina i va afectar tres persones que eren dins l’establiment. Presentaven símptomes lleus i el SEM va haver d’atendre-les per inhalació de fum.