L’establiment el Rey de Istanbul, situat al moll de Mestral del Port Olímpic, ha estat precintat aquest dilluns per incompliment reiterat de l’horari de tancament. Agents de la Guàrdia Urbana s’han presentat cap a les 11 del matí en aquest local que funcionava com a restaurant i discoteca per tancar-lo. També s’hi ha personat l’advocat de la propietat per intentar anul·lar, sense èxit, el precinte.

Al restaurant se li ha imposat el tancament per sis mesos perquè, segons el consistori, acumulava fins a 36 infraccions d’aquest tipus des del 2014 i no havia atès als requeriments fets per l’Ajuntament. A més, també acumulava altres infraccions, com la realització d’activitats que no s’ajustaven a la llicència o la manca de mesures de seguretat.

La transformació del Port Olímpic

El Port Olímpic està a punt de començar un procés de transformació profunda que comportarà la desaparició de les discoteques del moll de Mestral el maig del 2020 i que implicarà una inversió de tres milions d’euros. Qui es farà càrrec d’aquesta transformació serà l’Ajuntament de Barcelona, que ja va assumir-ne les competències aquest mes de desembre.