La Guàrdia Urbana va precintar aquest dissabte a la tarda el baret del Parc del Poblenou i va tornar a encintar les taules de pícnic de l’espai, tancat des de fa dies per les restriccions pel coronavirus. En arribar el recinte, els agents van trobar que els usuaris havien tret totes les cintes que impedien l’accés a les taules i les havien omplert les sense respectar les mesures anticovid.

La majoria d’usuaris havien comprat menjar al baret que hi ha al parc, que té permís per vendre productes per emportar-se, i s’havien assegut en aquesta zona. Davant aquesta situació, la Guàrdia Urbana va precintar també el bar. Des del consistori, no han informat de la possible sanció que ha rebut l’establiment.

Aquest diumenge, la major part dels precintes de les taules tornaven a estar abaixats i les papereres del voltant estaven plenes a vessar. A la gespa, hi havia gent que no portava mascareta ni mantenia les distàncies, i bevia i menjava a la gespa, malgrat que està prohibit. Això sí, molta menys que setmanes anteriors. Diumenge passat, un equip de betevé va gravar imatges del parc en què es veia molta gent incomplint les mesures covid-19 hores abans que s’aprovés el toc de queda.