portes obertes universitat

T’estàs preparant per entrar a la universitat? Ja saps quin grau estudiar i a quina universitat? Si no ho tens clar, potser estàs buscant anar a alguna de les jornades de portes obertes de les universitats per tal d’informar-te sobre quin itinerari escollir. Tot seguit t’expliquem el calendari de portes obertes de cada universitat i t’expliquem on pots consultar l’horari depenent de cada grau universitari.

Portes Obertes UB

  • Calendari: del 5 al 25 d’abril de 2019

La Universitat de Barcelona organitza les portes obertes a la UB amb l’objectiu de donar informació als nous estudiants dels estudis que s’imparteixen, orientar sobre les sortides professionals i donar a conèixer els serveis als quals poden accedir els alumnes. Tot i que les jornades de portes obertes s’organitzen del 5 al 25 d’abril, alguns centres adscrits per alguns graus universitaris amplien els dies en què s’informa els nous estudiants. Consulta el calendari, segons el grau, aquí.

façana edifici central UB

Portes Obertes UPF

  • Calendari: 23 de març, 5 d’abril i 27 d’abril del 2019

La Universitat Pompeu Fabra utilitza les portes obertes a la UPF per mostrar, també, les instal·lacions dels diversos campus universitaris de Barcelona i, en alguns casos, es fan visites guiades a càrrec d’estudiants de la UPF. S’ofereix una informació adreçada a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior. Consulta el calendari, segons el grau, aquí.

portes obertes upf

Portes Obertes UPC

  • Calendari: del març al maig de 2019

Les jornades de portes obertes a la UPC es fan al llarg de tot el curs universitari, però ara, amb el període de preinscripció universitària en marxa, n’hi ha diversos dies. Les portes obertes a la Universitat Politècnica de Catalunya s’adrecen, sobretot, a estudiants de batxillerat i de CFGS, com també a professors d’ESO, orientadors i famílies. En les portes obertes de la UPC també es poden visitar les instal·lacions i laboratoris de la UPC. Consulta el calendari, segons el grau, aquí.

Portes Obertes UAB

  • Calendari: Saló de l’Ensenyament

Les jornades de portes obertes a la UAB ja s’han fet. Tenen lloc, habitualment al febrer. Per això, l’oportunitat per conèixer els graus universitaris de la UAB és al Saló de l’Ensenyament 2019, que es fa entre els dies 20 i 24 de març de 2019 a Barcelona.