Fa anys que els veïns ho reivindiquen i, segons ha anunciat l’Ajuntament, aquest serà el mandat definitiu per la reforma del pont de Santander. És una infraestructura utilitzada per creuar les vies del tren situada pràcticament a la frontera entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs, al barri de la Verneda i la Pau.

5.000 signatures recollides

Representants veïnals van presentar més de 5.000 firmes abans de l’estiu i en demanen una posada a punt ja que, expliquen, s’hi produeixen accidents de trànsit i és inaccessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Un pont molt reivindicat per als veïns i veïnes

Representants veïnals de la Verneda i la Pau expliquen que ara mateix el pont de Santander és inaccessible per a persones amb mobilitat reduïda, insegur i que s’hi produeixen accidents.

Els veïns recorden que fa anys que ho reivindiquen, valoren positivament l’anunci i esperen que vingui acompanyat de les primeres accions polítiques.

Es preveu que el nou pont mantindrà els dos sentits de circulació, però inclourà un carril bici i també una vorera amb una amplada reglamentària i sense barreres arquitectòniques.