restaurants cap d'any

Agents de la Policia Nacional han salvat la vida d’un home que s’estava ennuegant en un restaurant de Sant Andreu. Els cinc policies es trobaven en el mateix restaurant que la víctima, de 55 anys, quan es van adonar que s’aixecava de la taula i es posava les mans a la gola. Un dels agents va practicar-li la maniobra de Heimlich i, gràcies a això, va poder expulsar el tros de menjar que li estava obstruint les vies respiratòries.

Tot i trucar al 112, finalment no va fer falta traslladar l’home a cap centre sanitari perquè van poder estabilitzar-lo ràpidament, després de tornar a respirar amb normalitat.

La setmana passada els Mossos d’Esquadra també van salvar la vida a un bebè d’un any que s’havia empassat el tap d’una ampolla. En aquest cas, els agents estaven patrullant pel districte de Sant Martí quan un noi, el germà de la víctima, va demanar-los ajuda. Els policies van entrar al domicili on hi havia la mare amb la nena i, gràcies a la maniobra de Heimlich, van poder salvar la petita.