Efectius de la Policia Nacional han arribat als punts de votació cap a dos quarts de nou del matí. A l’Escola Ramon Llull, al Fort Pienc, la Policia Nacionals’han produït els els primers enfrontaments quan la policia s’ha començat a desplegar al centre. Els agents, equipats amb porres, estan actuant amb contundència. Amb les maces han trencat el vidre d’una porta i han pogut accedir a l’interior de l’edifici. Un cop allà, els efectius s’han endut a la força una urna, tot i que els membres de la mesa han fet el possible per impedir-ho.

 

Entre els testimonis d’aquests incidents, el tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens.

Els agents de la Policia Nacional s’han personat a l’Escola Ramon Llull a les nou del matí, on s’han començat a desplegar i hi ha hagut els primers enfrontaments amb els concentrats.

 

Els antidisturbis de la Policia Nacional també s’han desplegat a l’EOI Drassanes. La Guàrdia Civil també és a l’Escola Tibidabo, on alguns tuitares han explicat que han trencat la porta. Els agents han requisat les urnes i tot el material electoral.