La Policia Nacional ha demanat a través de les xarxes socials ajuda per identificar i localitzar l’habitació d’una menor, que, segons afirmen, “podria estar en risc”. El cos policial no n’ha donat més detalls però demana que “si us plau” es mirin bé les fotografies i que, en cas de reconèixer l’estança, s’enviï un correu a cgpj.bitpm3@policia.es.

En total s’han publicat tres fotografies. S’hi pot veure un llit, amb alguns ninos a sobre, una paret decorada amb dibuixos de mussols i un armari de fusta. La policia no especifica, però, en quina localitat ni tampoc en quina comunitat autònoma es troba l’habitació. El missatge a Twitter ha sumat milers de retuits en poques hores.

Els correus electrònics permeten identificar l’espai

Finalment, els correus electrònics rebuts per la Policia Nacional han permès al cos identificar l’habitació. Segons ha anunciat com a última hora a les xarxes socials, ho ha pogut fer “en un temps rècord” de tres hores. La policia ha explicat també que els seus agents han pogut confirmar la informació anònima rebuda i que s’han posat ja en contacte amb els familiars de la menor.

Segons informa l’Agència EFE, fonts policials assenyalen que es tracta d’una investigació de pornografia infantil que encara està oberta. El cos policial tampoc no ha detallat el motiu pel qual la menor estaria en risc. El diari ‘La Vanguardia’, però, afirma que podria patir abusos sexuals i especifica que la investigació l’ha assumida la Unitat de Ciberdelinqüència de la Policia Nacional.