FRANCISCO JAVIER VELÁZQUEZ, director general de la Policia i la Guàrdia Civil "En este momento, en el Cuerpo Nacional de Policia, las ofertas de empleo público que han sido menores en el año 2010 y 2011 no se notan porque el proceso de formación dura más de dos años y en consecuencia todavía la incorporación de personal es una incorporación muy alta"

Del total de 142 agents, un 22,5% són dones (32) i d’entre les destinacions hi ha la Prefectura Superior (50), l’Aeroport del Prat  (40) i el de Girona (2), les unitats d’Estrangeria i Documentació a La Jonquera, Les i Camprodon (13), algunes comissaries locals com ara les de Cornellà, Reus, Sant Adrià, Sabadell i Tortosa, i el lloc fronterer a La Seu d’Urgell.

L’acte l’ha presidit el director general de la Policia i la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez. En el seu parlament ha dit que la xifra de noves incorporacions “és molt alta”, però ja ha anunciat que aquesta tendència es trencarà en els propers anys. Sobretot, perquè ara s’han ofert moltes menys places per incorporar-se al cos.