Barcelona Beer Festival

Els Mossos d’Esquadra han fet una entrada en un bar del barri de Sarrià on, suposadament, se servia alcohol a menors d’edat i es traficava amb drogues que, a la vegada, eren consumides al local. Segons la versió policial, el responsable, els cambrers i alguns clients de l’establiment, a banda de proporcionar alcohol a qualsevol persona sense tenir-ne en compte la majoria d’edat, també toleraven el consum de drogues a l’interior del local. Es tracta d’un bar que és a tocar de dues escoles del barri.

De fet, els Mossos apunten que aquesta dinàmica de risc per als menors es produïa de manera reiterada en diverses franges del dia, tot i que era el divendres a la tarda, coincidint amb l’inici del cap de setmana, quan la situació tenia el seu punt àlgid ja que el bar estava ple de joves, una part dels quals menors d’edat.

L’actuació s’ha fet conjuntament amb la Guàrdia Urbana aquest divendres a les 18 h, i ha acabat amb el propietari de l’establiment denunciat per un possible delicte de tolerància al consum d’alcohol i drogues a menors i per una qüestió de salubritat. A més també s’han denunciat 15 persones més per tinença o consum d’estupefaents, 10 de les quals menors. Els menors han estat traslladats a comissaria en espera que apareguin els seus pares o tutors legals.

Un local assenyalat

Segons es desprèn de la investigació policial, aquest bar ja va ser objecte d’una operació policial el 2016 que, llavors, va acabar amb un detingut per tràfic de droga i diverses denúncies per tinença de substàncies estupefaents.