Més que cues, hi ha hagut degoteig de persones, constant sobretot en les hores centrals del matí i de la tarda d’aquest divendres, en el segon dia de cribratge al Casal de Gent Gran Casa Nostra, a Porta. Aquesta circumstància ha evidenciat que el nombre de proves d’antígens que havia projectat Salut a Nou Barris ha estat inferior a l’esperat.

Degoteig de veïns de Porta en el cribratge instal·lat al Casal de Gent Gran Casa Nostra

Bona part dels veïns que, aquest divendres, s’han acostat al recinte habilitat per practicar aquests tests massius s’han mostrat sorpresos “perquè esperàvem més cues de persones” per fer-se la prova, tot i que d’altres han reconegut que “m’ha anat bé, perquè he arribat i no he hagut d’esperar-me i en cinc minuts me l’he fet”.

Nou Barris és un dels districtes amb major nombre de casos de coronavirus, i tot i que aquest no és el primer cribratge que s’hi fa, el d’aquests propers dies crida, especialment, els veïns de Porta, el Turó de la Peira i les Roquetes. La cita, gratuïta, és fins a l’11 de desembre, entre les 8.30 i les 19.30 h, al Casal de Gent Gran Casa Nostra.

El calendari, tot i la baixa participació veïnal aparent, sí que ha estat difós a través de cartells penjats als carrers i els portals i a través d’informació difosa des dels CAP i les escoles.