Tot i que encara podrien canviar les previsions, els models meteorològics apunten que enguany el Primavera Sound salvarà la pluja i fins i tot tindrà un temps molt benigne.

El festival d’enguany el començarem amb molta bonança. Dijous serà un dia assolellat, amb pocs núvols . El vent de garbí, que podrà bufar moderat, farà que les temperatures siguin càlides al migdia i tarda i poc fredes de nit.

Divendres els núvols s’aniran fent cada cop més espessos i podran deixar el cel molt ennuvolat durant la nit, tot i que no s’espera pluja. Aquests núvols contribuiran que la calor emmagatzemada durant el dia no marxi de nit, per la qual cosa l’ambient podria ser una mica més suau la nit de divendres que la de dijous.

Dissabte continuarà la presència de núvols, amb algunes clarianes a la tarda i un cel més tapat al vespre i nit. La pluja sembla que no arribarà a Barcelona i es tornarà a mantenir l’ambient agradable tot i que amb una sensació una mica més fresca per l’efecte de la marinada.

Bones notícies, doncs, per als seguidors d’aquest festival, que l’any passat van tenir un ull als escenaris i l’altre al cel.