Alguns dels assistents a la sisena protesta en suport de Pablo Hasél han començat a llançar bosses de brossa i objectes contra la prefectura de la Policia Nacional, ubicada a la via Laietana. Fins i tot, han arrencat alguna paperera del carrer, senyals de trànsit i una pilona per utilitzar-los com a objectes llancívols. Allà, un cordó policial dels Mossos d’Esquadra ha custodiat l’edifici mentre alguns d’aquests manifestants també els llançaven petards.

La concentració ha començat a les 19 h a l’estació de Sants i després ha començat a avançar cap al centre fins arribar a la via Laietana. El gruix de la protesta s’ha mantingut en aquest carrer entre la plaça d’Urquinaona i la prefectura i ha estat un grup reduït el que s’ha acostat fins a les portes per llançar-hi objectes.

Una estona més tard, agents dels antiavalots que eren a les furgonetes dels Mossos d’Esquadra han format un cordó policial i han començat a avançar cap als manifestants, cosa que els ha obligat a recular cap a la plaça d’Urquinaona. Sense càrregues han anat escombrant la zona. Sí que s’ha vist algun cop de porra al carrer de Sant Pere Més Alt, on hi ha el Palau de la Música Catalana, on dissabte va haver-hi destrosses. Allà, els agents han fet fora els manifestants que hi quedaven als voltants.