Segons la PAH, Bankia s’havia compromès a implementar les demandes de les famílies afectades per processos d’execució hipotecària. Des de la plataforma s’explica, però, que l’entitat no ha complert encara “les promeses”. La membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Txell Teruel ha explicat a Barcelona FM que l’objectiu de les accions d’aquest dimecres és fer sentir les seves demandes i entregar un manifest a l’entitat, més que no pas reunir-se amb cap representant.

Els manifestants han començat les accions a l’oficina de Bankia del número 102 del carrer de Londres, on hi han fet una enganxada de cartells. Després han aconseguit ocupar les oficines del carrer de Muntaner número 64 i del número 70 de la travessera de Gràcia. La protesta s’ha acabat a la del número 103 del passeig de Gràcia.

Aquesta acció de Barcelona forma part de les protestes organitzades per la PAH a oficines de Bankia de diversos municipis catalans, amb l’objectiu que l’entitat deixi “d’ignorar les sol·licituds” que li fa la plataforma des de les províncies de Tarragona i Lleida.