ÀGUEDA BAÑÓN, plataforma Aturem el Pla Paral·lel "El que hem acordat avui a la reunió de la plataforma Aturem el Pla Paral·lel és anar a la reunió amb Habitat Urbà la setmana del 14 al 19 de juliol, en què plantejarem les exigències, els tres punts que tenim al manifest sobre il·luminació, places i pla d'usos. D'aquesta reunió exigirem que s'obri un procés participatiu vinculant i, si no s'obre, nosaltres no continuarem anant a aquestes reunions i al mateix temps continuarem amb mobilitzacions com hem estat fent fins ara. Tenim el convenciment que és un tema de voluntat política, no és un tema tècnic. Les propostes que nosaltres hem presentat són possibles, són reals, estan ben treballades i és ara quan s'hi ha d'incidir."

A l’assemblea celebrada aquest dissabte al Centre Cívic El Sortidor, la plataforma Aturem el Pla Paral·lel ha debatut sobre la seva futura via d’actuació. Tot i que les obres de l’avinguda ja han començat, els veïns tenen esperances de jugar un paper realment participatiu en el pla de millora.

L’assemblea també ha servit per informar els seus membre sobre la reunió del passat dijous amb l’Ajuntament i seguir treballant en les diferents accions de conscienciació veïnal que esperen dur a terme.

A la pròxima reunió amb l’Ajuntament, planificada entre el 14 i el 17 de juliol, la plataforma tornarà a exposar les seves demandes sobre el pla de remodelació: places rectangulars sense terrasses, amb més arbrat i mobiliari urbà,  i menys despesa en il·luminació.