BERNI SORINAS, portaveu de l'Obra Social PAH "Si amb tot això no hi ha resposta, crec que el pas següent seran aquelles pràctiques habituals de la PAH d'ocupar oficines, de tancar-nos dintre i d'exigir la resposta per tots els mitjans. La guerra està en peu, hi ha una batalla iniciada, BBVA és ara mateix l'enemic número 1 de la PAH i contra ells hem de combatre i contra ells anem a deixar-nos la pell."

En el marc d’aquesta nova campanya, la PAH ha animat els clients de l’entitat a descarregar-se una aplicació per saturar les línies telefòniques del banc. Volen fer-ho els dimarts de 10 a 11 h. A més, la plataforma ha anunciat que la setmana vinent els afectats pel BBVA faran una entrega massiva de documentació a les oficines del banc per lluitar contra els desnonaments. Per la seva banda, fons de l’entitat han assegurat a BTV que els clients en situació de vulnerabilitat tenen una alternativa de vivenda garantida.

El portaveu de l’Obra Social PAH, Berni Sorinas, avisa que si amb aquestes accions que faran no reben cap resposta, el següent pas que farà la plataforma serà “ocupar oficines, tancar-nos dins i exigir la resposta per tots els mitjans.” A més, Sorinas assenyala el BBVA com “l’enemic número 1 de la PAH”.