La policia va obrir una investigació fa una setmana gràcies als veïns de la zona, que van alertar-los que sentien una forta olor de marihuana a tot l’immoble, que hi havia humitats i sorolls d’extractor d’aire i que veien els llums encesos tot el dia. La Guàrdia Urbana, però, no va entrar al local fins a aquest dimarts, quan va aconseguir l’ordre judicial que l’autoritzava a entrar i escorcollar el recinte.

A més de la plantació, que es calcula que tenia un potencial de producció de marihuana anual d’aproximadament 750.000 euros, en l’operació també es van decomissar vuit quilograms més en forma de cabdells, 20 làmpares de sodi, 20 potenciòmetres elèctrics, un ordinador i dues càmeres de vídeo de vigilància.

En el registre, els tècnics de Fecsa van detectar que el responsable del local suposadament estava defraudant electricitat, ja que en consumia per un valor d’uns 15.000 euros l’any sense estar connectat a la xarxa. Per això, també està detingut per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric.