La Guàrdia Urbana ha decomissat 750 plantes de marihuana d’un local al barri de la Vila Olímpica del Poblenou, després de rebre diverses queixes dels veïns de la zona per una forta olor i sorolls constants d’extractors d’aire. Els agents han detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Els agents van comprovar que hi havia una plantació de marihuana després de poder accedir a l’immoble amb una autorització judicial. La Guàrdia Urbana també va detectar que s’havia punxat l’electricitat per poder mantenir la plantació i que la instal·lació elèctrica estava manipulada, sense cap mesura de seguretat.

marihuana

El cos policial ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública per cultiu de marihuana i per defraudació de fluid elèctric, també hi ha una segona persona investigada. A l’escorcoll s’han comissat més de 20 quilos de marihuana —amb un valor de 140.000 euros al mercat —, 500 grams de pol·len d’haixix, a part de bàscules de precisió,  una trentena de làmpares de sodi i 2.200 euros.