escola Brusi

(ACN/redacció) L’Associació de Famílies i Alumnes (AFA) de l’escola pública Antoni Brusi, al número 27 del carrer de Sardenya, denuncia una plaga de rates i ratolins. Fa temps que l’AFA es queixa d’aquesta situació que viu l’escola, situada al barri de la Vila Olímpica del Poblenou. L’associació ha iniciat una recollida de signatures al web Change.org per reclamar al Consorci d’Educació actuacions urgents. Per ara ja han superat les 500 firmes.

“Creixement descontrolat”

L’AFA explica que ja fa anys que s’han dut a terme petites intervencions, però lamenten que han estat “insuficients”. Afegeixen que el problema s’ha agreujat des de l’inici d’aquest curs i que, tot i les últimes actuacions que es van fer a l’octubre, la comunitat educativa “continua convivint entre rates i ratolins”.

L’AFA diu que la direcció de l’escola ha contactat amb el Consorci d’Educació de Barcelona en els darrers dies per comunicar el “creixement descontrolat” de la plaga.

Desratització aquest cap de setmana

El consorci explica a betevé que és “coneixedor de la situació” i que aquest cap de setmana hi ha programada una “desratització general”. Segons l’Administració, també “s’estan fent actuacions preventives a les instal·lacions perquè no proliferin rosegadors en el centre”. Segons diu, l’entorn on està ubicada l’escola té la mateixa problemàtica i “s’hi està actuant amb mesures preventives i de seguiment per posar fi a la plaga de rosegadors dins del centre”.