El terra de la piscina de la Creueta del Coll torna a estar en mal estat i necessitarà d’una altra intervenció per reparar-ne les rajoles. Fa només sis mesos del darrer arranjament i l’Associació de Veïns Coll-Vallcarca creu que l’empresa que es va encarregar de la darrera reparació hauria de solucionar, de franc, el problema.

No és de rebut que la reparació vagi a càrrec de l’Ajuntament. La responsabilitat és de l’empresa que va fer-ne els arranjaments ”
Froilan Belloste, AV Coll-Vallcarca

Les rajoles de la piscina es van reparar fa només mig any

Les incidències amb les tessel·les ceràmiques de la piscina de la Creueta del Coll venen de lluny. Fa dos anys ja s’hi va haver de fer una intervenció integral per solucionar uns problemes de filtracions d’aigua. I aquest estiu, just abans que comencés la temporada de bany, es va tornar a reparar el gressite. De fet, des de l’exterior de la piscina encara són visibles les reparacions.

Malgrat les intervencions, aquest estiu, igual que l’any passat, els banyistes han hagut d’utilitzar escarpins o sabates aquàtiques per entrar a la piscina, per evitar possibles lesions als peus.

“Cada any, després de la temporada de bany es fan les reparacions necessàries. I no està previst que hi calguin actuacions importants“, ha explicat a betevé l’Ajuntament de Barcelona. De fet, el districte de Gràcia assegura que el vas de la piscina no està malmès. De moment, només s’estan fent alguns treballs per renovar-ne la zona exterior i queda pendent arranjar les rajoles.

La brutícia i l’incivisme al Parc de la Creueta del Coll se sumen als desperfectes constants en la piscina

Desperfectes de la piscina a banda, alguns dels usuaris del Parc de la Creueta del Coll han expressat les seves queixes perquè consideren que hi falta manteniment i hi ha problemes d’incivisme des de fa temps. Asseguren que fa falta més neteja en les zones enjardinades i en els espais infantils, tot i que reconeixen que molt sovint són els usuaris del parc els responsables, ja que tenen actituds poc cíviques en l’entorn.