Parc de la Creueta del Coll

La piscina de la Creueta del Coll ha anunciat per correu als usuaris que tanca temporalment pels nous brots de coronavirus, seguint així el protocol indicat per les autoritats del districte de Gràcia. Segons els responsables de l’equipament, l’activitat de la piscina s’ha de suspendre fins que l’Ajuntament doni una nova indicació. En el comunicat afegeixen que queden anul·lades totes les reserves i que retornaran l’import de l’abonament als usuaris.

Comunicat del Parc de la Creueta del Coll

Precisament, la piscina havia reobert aquest dimecres 15 de juliol després de dos estius inoperativa. Durant aquest temps s’han arreglat diverses fuites d’aigua que hi havia i que han obligat a fer obres per impermeabilitzar aquest llac. Una obertura que va ser accidentada, ja que alguns usuaris de l’equipament van denunciar haver patit ferides als peus, principalment talls o rascades, provocades per alguna irregularitat en la superfície submergida del llac.

Parc de la Creueta del Coll

En un comunicat, el consistori va demanar disculpes i va atribuir els talls a dues causes: l’acumulació de pedres petites i els peus en remull durant molta estona. I, malgrat que van assegurar que ja havien netejat la piscina, va demanar als usuaris que, a partir d’ara, portin calçat d’aigua per accedir a la instal·lació. Durant el tancament, l’Ajuntament aprofitarà per continuar revisant el paviment malmès.