Veïns del Parc Güell denuncien més pintades contra el turisme al voltant del Parc Güell. Aquesta vegada han aparegut a l’avinguda del Coll del Portell. En uns bancs s’hi pot llegir “Tourists go home” i, a més a més, s’han afegit excrements sobre els seients. Segons els veïns, no és la primera vegada que es pinten aquests bancs instal·lats fa uns mesos, però sí que mai fins ara no havien vist excrements en les accions contra el turisme a la zona. Els usuaris dels bancs asseguren que precisament aquesta zona no és utilitzada pels turistes, sinó pels veïns.

 

Des de l’Associació de Veïns del Coll-Vallcarca critiquen l’acció i desconeixen qui hi pot haver al darrere. El president de l’entitat, Salvador Barrau, diu que no saben “si són gent d’aquí, de Sants o de la Barceloneta”, altres punts on també es fan pintades contra el turisme. L’associació diu que la manera de lluitar contra la massificació i els problemes de convivència que pugui generar el turisme no és amb pintades, sinó intentant canviar les regulacions. En el seu cas a través del Consell de Turisme, del qual formen part.

En els últims anys han aparegut diverses pintades contra el turisme al voltant del Parc Güell. Fins i tot, s’han arribat a donar indicacions falses per despistar-los.