Un menor va acabar detingut divendres, 17 de febrer, a Sant Andreu després que agents dels Mossos d’Esquadra intentessin aturar-lo perquè circulava de manera incorrecta amb el patinet. Davant del requeriment dels agents, que efectuaven un dispositiu preventiu en el marc del pla Tremall, contra la multireincidència, el jove va fugir amb el patinet i els agents el van perseguir, en moto, per la vorera. L’acció policial va sorprendre molts veïns que es trobaven al lloc dels fets.

Quan finalment van aconseguir aturar-lo van comprovar que el noi duia substàncies estupefaents i van acabar detenint-lo acusat d’un delicte contra la salut pública, un de desobediència i un altre de conducció temerària. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra és habitual l’ús de patinets elèctrics en la comissió de furts i delictes relacionats amb el tràfic de drogues.

Difusió de les imatges a Twitter

Els fets s’han donat a conèixer gràcies a un vídeo que s’ha difós des del compte de Twitter @SocialDrive_es. En les imatges es pot veure com la persecució venia del carrer de Joan Torras i tomben per la cantonada amb el carrer del Cinca.