cadàver contenidor barcelona eixample

Han passat 24 hores des de la tràgica troballa d’un cadàver en un contenidor a l’Eixample i, de moment, continua sense saber-se la identitat del tors masculí. El Jutjat d’Instrucció número 23 de Barcelona, que s’ha fet càrrec de la investigació, està en espera de rebre els resultats de l’autòpsia, que podrien aportar pistes sobre el cas.

Després que un home que buscava objectes de valor a la brossa es va trobar les restes humanes dins d’una maleta negra, els Mossos d’Esquadra van engegar una investigació de la qual, a hores d’ara, no n’ha transcendit cap informació oficial. A banda del tors, no s’ha trobat cap altra part del cos i els investigadors continuen treballant per identificar l’autor o possibles autors del crim.

Troben un cadàver en un contenidor a Casanova amb l’avinguda de Roma, a l’Eixample de Barcelona

Rebombori a l’Antiga Esquerra de l’Eixample

Els fets van causar un fort rebombori al veïnat i els Mossos van mantenir la zona acordonada durant més de dues hores. La maleta on es trobava el cos i el cadàver ja són al laboratori per analitzar-los. A més, els camions de neteja es van endur tota la filera de contenidors a petició de la policia científica, inclòs el de rebuig general, on algú va llançar la maleta amb les restes humanes. Aquest dimecres, ja hi havia contenidors nous al carrer de Casanova.

Pel que fa a les conclusions de l’examen forense, poden trigar dies a arribar tenint en compte la complexitat del cas. No només s’ha de practicar l’autòpsia del cadàver, sinó que també s’han d’intentar trobar empremtes dactilars o ADN d’una altra persona.