Els patis de 37 escoles, instituts i escoles bressol de Barcelona obriran durant les vacances de Setmana Santa 2023. Ho faran en el marc del programa Patis Escolars Oberts al Barri, l’objectiu del qual és donar ús a aquests espais durant els caps de setmana i períodes de vacances.

En aquest mapa pots consultar els dies i horaris dels patis oberts per la Setmana Santa 2023 a Barcelona.

En el cas de les escoles i instituts, els patis estaran oberts entre l’1 i el 10 d’abril, en horari de matí o de tarda en funció del centre. En concret, n’hi ha 12 repartits per tots els districtes de la ciutat. Els patis oberts de les escoles bressol són molt més nombrosos, n’hi ha 25, però només s’hi podrà anar el dissabte 8 d’abril, de 10.30 a 13 h.

Almenys dos patis oberts a tots els districtes

Els districtes on hi ha més patis oberts són Sants-Montjuïc i Horta-Guinardó, amb cinc a cada lloc. Hi ha cinc districtes més on obriran quatre patis d’escoles, instituts o bressol (Ciutat Vella, Gràcia, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí). A l’Eixample n’hi ha tres i a les Corts i Sarrià – Sant Gervasi, dos. Pots consultar en aquest cercador els centres educatius que obren a prop de casa teva.

Cada pati té un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar i vetlla pel bon ús de les instal·lacions. Tot i això, els infants han d’anar acompanyats. Pel que fa a les edats, només hi ha límit a les bressol, que s’adrecen exclusivament a nens de fins a sis anys.