"Cada any venim aquí a comprar, és la tradició del dia de Reis, la festa amb els nens, i el tortellet amb la família". "Sempre hi ha moltes cues, l'encarreguem per venir una mica més preparats i no quedar-nos-en sense". "M'he aixecat, he fet la festa amb la nena i ara vinc aquí a comprar-lo perquè sé que fan sempre de més. No l'he encarregat, no sóc previsora". "Normalment el comprem de crema sempre, perquè l'altra part de la família porta el normal". El primer pas és la massa. Un cop feta, l'estirem i hi introduïm el massapà. Ara és el moment de posar la fava dins el tortell i que quedi amagada. Després, el més buscat, el rei. El pintem, li posem el confit i cap a la fermentadora. D'aquí a una hora ja tindrà la mida justa. Només quedarà ensucrar-lo i posar-lo al forn. Els tradicionals són de massapà. Però se'n fan de tots els gustos, sempre, a mida del consumidor. ORIOL CARRIÓ, Pastisseria Carrió "La gent jove va demanant crema, nata, trufa i xocolata." També n'hi ha que tenen peticions força més originals. "Sempre tenim els clients estrella.Tenim una clienta que vol nou faves i un rei, a més vol saber on està el rei, perquè li toqui a ella." En aquest establiment durant tots aquests dies se n'han venut més de 1.000.

Segons el Gremi de Pastissers de Barcelona es calcula que les famílies gastaran entre 18 i 30 euros. A tot Catalunya, se’n vendran 855.000, bona part a la província de Barcelona. A més del farcit i les fruites, cada tortell porta amagada la figura d’un rei i una fava, una tradició que marca que el comensal que la trobi haurà de pagar el pastís.