La troballa aquest dijous d’unes pastilles sospitoses de ser droga a l’entrada de l’Escola Auditori, davant de la sala Razzmatazz, ha fet saltar totes les alarmes. Les restes estan ara en mans dels Mossos d’Esquadra, que les analitzaran. De moment, en l’espera de conèixer del cert l’origen de les pastilles, tant el Consorci d’Educació de Barcelona com la mateixa sala Razzmatazz han explicat a la direcció del centre, ubicat al barri de la Llacuna del Poblenou, que intensificaran la neteja a la zona.

Preocupació entre les famílies per les pastilles

Les famílies de l’escola han denunciat que una alumna va trobar-se una de les pastilles, de color rosa, a l’entrada del centre, situat just al davant de Razzmatazz. La situació ha posat en alerta els pares del centre, situat en ple “triangle golfo” i que setmana rere setmana rep les conseqüències de les botellades. De fet, l’Ajuntament va posar en marxa aquest mateix mes de maig una nova brigada de neteja als entorns.

Consorci i Razzmatazz intensifiquen la neteja

La directora de l’escola, Eva Martín, ha volgut ser prudent davant de la troballa, mentre no es té resultat de l’anàlisi de les mostres extretes pels Mossos d’Esquadra. Tot i així, s’ha reunit amb representants del Consorci i amb el gerent de Razzmatazz, per garantir que es retirin les deixalles que es generen fora de la sala.

El Consorci d’Educació de Barcelona ha explicat a la direcció que l’equip encarregat de la neteja a l’escola reforçarà la desinfecció de les zones del centre que toquen a l’exterior mentre que, per la seva banda, Razzmatazz es va comprometre amb la direcció a posar una persona més a netejar aquest tram del carrer dels Almogàvers a primera hora del matí.