Avui al davant de la seva escola a una de les protagonistes de divendres a BTV, la Noa, li plovien els bons qualificatius. Va ser una de les presentadores de l'informatiu del migdia i a les seves amigues avui se'ls omplia la boca de bones paraules. 'Jo la vaig veure molt bé, ho va fer molt bé. Semblava que no llegia.' La Noa avui abans d'entrar a classe ha fet balanç de la seva experiència i ha explicat les sensacions que havia rebut. 'Que ho vaig fer molt bé que estava molt guapa' 'Tenia el cabell planxat i portava molt maquillatge i amb el pintallavis estava perfecte. I amb aquella samarreta de love que li va ensenyar a tothom'. Després del seu pas per BTV la Noa s'endú un molt bon record per l'experiència divertida i per tot el que va aprendre. 'L' Eva, la presentadora actual mho va ensenyar tot. També em va agradar quan escrivíem el guió per llegir-ho a les noticies.' 'I en aquest altre centre de Gràcia, hi alguns dels altres protagonistes que divendres passat van ser a BTV, avui han visionat tot allò que van fer'. En aquest centre hi ha quatre estudiants que per un dia també van ser periodistes, avui es miraven a la classe l'entrevista que van fer al president, Carles Puigdemont. També han rebut molt bones crítiques. 'Sí, ho van fer molt bé. Ho vam estar mirant a la classe i era divertit. Sí, de vegades s'equivocaven i feien gràcia.' Pels protagonistes va ser un moment per recordar. CLAUDIA, participant BTV Escoles 'M'ho vaig passar molt be, va ser molt divertit, és molt enrotllat el president... i va estar molt bé.' I el que mes els va agradar, veure en persona el president de la Generalitat. AINA, MIQUEL I DAVID, participants a BTV Escoles 'Molt simpàtic. Jo me l'imaginava més alt. I jo me l'imaginava més serio.' Per a tots ells aquest dilluns ha estat un dia agradable, de nervis pel què diran i de bones crítiques.

Les càmeres de BTV s’han acostat fins a l’Escola Tàber i el Nou Patufet per veure de prop com els infants que van participar divendres en el Versió BTV Escoles compartien les anècdotes amb la resta de l’alumnat.

Els joves han explicat que ho van viure amb molta il·lusió i van aprendre moltes coses. A uns els va fer gràcia que els maquillessin i, d’altres, haver de llegir el teleapuntador mentre presentaven els informatius o escriure guions. Una altra fita important per als infants va ser entrevistar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i veure’l en persona. Alguns estudiants se l’esperaven més alt i d’altres han confessat que era molt “enrotllat”. Tot plegat una experiència molt satisfactòria que sens dubte, han dit, tornarien a repetir.