Escoles Joan Roca

“Donem suport de manera ferma i conjunta els actuals gestors del centre”. Així de contundents s’han pronunciat aquest divendres els pares i mares de l’escoles Roca. En un comunicat acordat per tota l’AMPA dels centres defensen l’actuació que els actuals gestors han fet de l’incident de diumenge passat, quan l’antic propietari es va tancar dins l’escola amb l’ajuda d’una empresa de seguretat privada.

Han volgut deixar constància que l’escola “està funcionant amb normalitat” i que els seus fills “van a classe amb total tranquil·litat“. També han reivindicat la feina de tot l’equip directiu i professors, els quals, asseguren, tiren endavant “un projecte inqüestionable de valors, amb especial atenció a la diversitat i oferint una educació inclusiva”. Han insistit que aquests professionals van fer la seva feina suportant “pressió laboral i personal” per culpa “de l’antic gestor”, però que, tot i això, van intentar mantenir els pares i fills “aliens” al conflicte perquè no els “afectés”. En aquest sentit, també han agraït la feina a “aquells docents que van ser acomiadats sense cap motiu”.

Finalment, afirmen que “estimen” la seva escola, que creuen en el seu projecte, que aposten “per la seva continuïtat” i que confien “en les persones que ara la fan possible”.