Els usuaris de la residència Estimia, a Sarrià, fa nou mesos que estan confinats i no han sortit al carrer perquè, en ser persones amb discapacitat, són col·lectiu de risc a causa de la covid-19. Aquest dijous, però, podran celebrar Nadal de manera especial: el Pare Noel s’ha enfilat dalt d’una grua i els ha desitjat bones festes sense entrar dins el centre.

El Pare Noel ha pujat per la façana i ha recorregut els cinc pisos de l’edifici per saludar els residents. A més, des de la teulada un bomber ha llançat neu amb un canó per recrear una escena del tot hivernal i, a la vorera, un grup de professionals i voluntaris han cantat nadales. Finalment, els usuaris de la residència han rebut regals solidaris.

L’acte l’ha organitzat l’entitat Ajuda a la Infància sense Recursos (AIS), dedicada al col·lectiu de persones amb discapacitat des de fa 20 anys. Amb la visita del Pare Noel, ha intentat que els residents d’Estimia tinguin un bon record d’aquest Nadal 2020 malgrat que no es puguin reunir amb les famílies.