Els parcs i jardins de la ciutat estan reobrint progressivament després del temporal Gloria, que ha provocat la caiguda d’arbres i branques i ha deixat en mal estat alguns espais. Els operaris revisen l’estat dels parcs, retiren tota la vegetació que hi ha caigut i els habiliten per tornar-los a obrir al públic quan s’ha comprovat que no hi ha perill. Per exemple, el Parc Güell ha obert les portes i són molts els visitants que s’hi passegen. Es dona el cas que l’entrada al parc per la zona de la Bugadera –que és per on s’accedeix a l’Escola Baldiri i Reixac– està tancada perquè s’ha desprès la buguenvíl·lea que hi ha a l’entrada del centre. Els estudiants entren ara per una altra porta del recinte. El parc de Joan Maragall es mantindrà tancat també el cap de setmana i el de Palau Reial obrirà dissabte.

Parcs i Jardins ha reforçat el servei habitual amb 9 brigades i 36 persones per fer la inspecció dels parcs i retirada de branques. Dijous en quedaven tancats 20. Aquest divendres els jardins d’Àustria continuen tancats perquè els operaris estan fent obres de manteniment i recollint branques.

A les escoles, la situació està gairebé normalitzada. El Consorci d’Educació demanava als centres que no reobrissin els patis fins dilluns que ve, en cas que aquests tinguessin arbres grossos i mitjans que poguessin crear un perill per als alumnes i el personal docent. Molts centres ja han obert els seus patis.