Després de superar el rècord de visites l’any 2014 amb 618.741 persones, un 11% més que l’any anterior, el Tibidabo torna a obrir les portes per presentar la nova temporada d’aquest 2015. Amb aquesta xifra s’evidencia que el parc d’atraccions ha “superat la crisi” després de l’incident d’El Pèndol, en què va morir una noia de 15 anys i tres més en van resultar ferides. Rosa Ortiz, directora del Parc d’Atraccions del Tibidabo, argumenta que aquesta recuperació ha estat gràcies al treball constant de tot l’equip del parc.

La novetat principal d’aquest any són les quatre mascotes del parc: en Ti, un ocell entremaliat i bromista; la Bi, una salamandra estudiosa i curiosa; la Da, una guineu extravertida i aventurera, i el Bo, un porc senglar bo, golafre i pocatraça. Són les guanyadores entre la seixantena de propostes que es van presentar. Els més petits n’han gaudit i s’han pogut fotografiar amb les mascotes.

Al costat del teatre de titelles es presenta un nou projecte, el Playful Learning by LEGO Education. En aquest espai el joc i l’aprenentatge s’uneixen per crear un lloc multidisciplinari, on es desenvolupen habilitats com la innovació, la creativitat i el treball en equip.

També s’estrena l’Escola de Mobilitat, un nou espai de 2.000 metres quadrats situat on es trobava l’atracció d’El Pèndol.  Aquesta es posarà en funcionament aproximadament al maig. Els nens podran “conduir” en un circuit que simula Barcelona. El que busquen és representar els valors de la ciutat als més petits.

El parc ha contractat 10 persones de més de 40 anys que es troben a l’atur per oferir-los l’oportunitat d’aconseguir feina a través d’un programa engegat amb Barcelona Activa. Al maig es tornarà a fer una altra convocatòria per contractar-ne 10 més.