El barri de la Marina de Port té des d’aquest dissabte un nou parc de patinatge de 3.000 metres quadrats a la plaça del Moviment Obrer. La pista té unes espirals convertides en piscines en què es pot patinar així com una zona per als més principiants, lliure d’obstacles i situada a la part inferior de l’espai.

L’espai també disposa d’una pèrgola perquè tothom pugui fer activitats durant les hores de més sol i il·luminació als vespres. A més, els parterres s’han fet amb peces de formigó que també fan la funció de bancs i límits de la zona verda.

El parc de patinatge està dissenyat entre els veïns i el col·lectiu de patinadors. De fet, es tracta d’una reivindicació veïnal recollida pel Pla de barris de la Marina que arriba després d’un procés participatiu amb entitats del barri. Les obres del nou parc de patinatge va començar el març i ha acabat aquest estiu, amb un cost total de 924.000 euros.

Crítiques per l’estat de les pistes el primer dia

La majoria d’usuaris valoren positivament el nou parc per la seva gran dimensió i perquè era molt esperat. Tot i això, d’altres han explicat a betevé que ja hi han vist algunes esquerdes per on entra aigua, un fet que complica i fa gairebé impossible el patinatge.