Vistes del Parc d'atraccions del Tibidabo

El Parc d’Atraccions Tibidabo recuperarà l’activitat a partir del dissabte 4 de juliol, després de més de tres mesos tancat com a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. De fet, el parc havia començat temporada el 7 de març i va haver de tancar només una setmana després, quan es va decretar l’estat d’alarma. Segons ha anunciat el web del Tibidabo, el recinte tindrà un nou horari i aplicarà tot un seguit de mesures sanitàries per evitar possibles contagis de covid-19 entre els visitants i els treballadors.

Mesures sanitàries

L’Àrea Panoràmica començarà a funcionar a les 11 h i la resta del parc a les 12 h. Aquest serà el nou horari del Tibidabo, que també implementarà mesures sanitàries de prevenció de contagi del coronavirus. Els visitants estaran obligats a utilitzar mascareta a tot el recinte, hauran de garantir la distància de seguretat, s’hauran de rentar les mans abans d’entrar al parc i abans de pujar a les atraccions i les entrades es compraran en línia per garantir el control de l’aforament.

Dos espectacles nous a l’aire lliure

L’Ajuntament té previst donar a conèixer tots els detalls sobre la nova temporada del Parc d’Atraccions del Tibidabo el mateix dia de la reobertura. Fonts municipals avancen que hi haurà dos espectacles nous a l’aire lliure. Les entrades per accedir-hi es posaran a la venda l’1 de juliol.