L’Ajuntament ha deixat clar que “la decisió de no fer el partit aquest diumenge és de l’entitat”. Fonts municipals asseguren que tenen el permís concedit des d’aquest dijous al migdia, no abans, però, amb certa polèmica. Barcelona amb la Selecció es va queixar que l’Ajuntament havia denegat l’autorització, però va resultar no ser així, ja que l’entitat va cursar dues sol·licituds per diferents vies administratives.

El consistori ha explicat a betevé que Barcelona amb la Selecció va fer arribar dimecres una carta a la comissionada d’Esports, Marta Carranza, en què demanaven poder modificar l’acord que tenien. Segons l’Ajuntament, l’entitat demanava poder oferir en pantalla gegant al Camp de l’Àliga el partit de vuitens de final, el d’aquest diumenge, en comptes del partit de la final. 

El consistori va autoritzar-ho de forma extraordinària, ja que no estava pactat així. A més, ha ampliat la capacitat de 1.500 a 2.300 persones —segons estableix la normativa municipal—, després que l’entitat així ho demanés. Ara, però, Barcelona amb la Selecció creu que l’ampliació d’aforament no és suficient i que tampoc no tenen temps per poder acordar amb els proveïdors la instal·lació de la pantalla. Per això han decidit no oferir el partit de la Roja d’aquest diumenge en pantalla gegant.