DANIEL JORDÀ, Panes Creativos "Ens caracteritzem per fer pans especials. Nosaltres hem innovat a partir de buscar productes que no eren propis del pa. Tenim coses liofilitzades molt estranyes. Per exemple: bolets liofilitzats, oli de tòfona, gerds, meló confitat dessecat. Tenim molts pans diferents, quasi com clients, 30 o 40 varietats. El nostre client tipus és el restaurant no solament amb estrella Michellin, sinó que cuida i mima el producte. Fem el que els xefs dels restaurants ens demanen, a part d'innovar en la carta que tenim de pans. L'últim que hem fet és amb un brioix amb molta mantega amb sake i algues. De cara a Nadal, s'han fet una sèrie de pans de colors que són el groc de cúrcuma, el verd d'espinacs, el negre de tinta de calamar, el marró de cervesa negra, el de tomàquet vermell. El de tinta de calamar amb guacamole o amb algun tipus d'anxova, aquest queda molt bé, el de cervesa negra amb escalivada. La gent té interès a tastar aquests pans, no sols tastar-los quan va al restaurant sinó tenir la possibilitat de portar-los a casa".