TORTELL POLTRONA, president de Pallassos sense Fronteres "20 anys el 26 de febrer els vam fer. Hem 10.707 actuacions en 708 expedicions i hem arribat a més de 3 milions i mig de persones. I seguim." CARLES SANS i PACO MIR, Tricicle "Farem un esquetx molt divertit que ell fa de Carles, jo de Poltrona i el Joan fa de mi. Millor no ho avancem que la gent vingui i ho vegi. Serà fantàstic."

Ja fa 20 anys que l’ONG Pallassos sense Fronteres reparteix somriures per països en conflicte o que han viscut desastres naturals. Per celebrar-ho, s’ha organitzat una gran gala al Teatre Lliure de Montjuïc amb alguns dels artistes que hi han col·laborat al llarg d’aquests anys. Per exemple, Tricicle, Pep Callau o la companyia Mabsutin. Els diners recaptats es destinaran a finançar projectes de l’organització.

Des que el 1993 Tortell Poltrona va fundar Pallassos sense Fronteres, l’ONG ha fet riure més de 3,5 milions de persones. En total, s’han realitzat 707 expedicions per prop de 100 països. Tots els artistes i companyies que hi col·laboren ho fan voluntàriament i tots ells són professionals amb un llarg recorregut en el món del circ, el teatre, els titelles o altres disciplines.

Ara mateix, l’ONG està duent a terme expedicions a Burkina Faso i a Kosovo. La setmana vinent, se’n destinarà una altra a Kosovo.