CARLOS MACÍAS, portaveu de la PAH "Que l'Administració es coordini amb la Guàrdia Urbana, amb els Mossos, amb Serveis Socials, amb Habitatge, no només és important i necessari i que portin a fiscalia els casos, sinó perquè també la gent que està patint aquestes pràctiques senti que pot anar a l'Administració, que li donarà suport, que podrà denunciar i que l'ajudaran a buscar una solució."

El portaveu de la PAH, Carlos Macías, ha explicat a BTV que, amb la seva manera d’actuar, l’Ajuntament ajuda a reduir la por que pateixen les persones afectades per l’activitat d’aquestes empreses. Segons Macías “és important i necessari” perquè així aquestes persones senten que poden “anar a l’Administració, que li donarà suport, que podrà denunciar i que l’ajudaran a buscar una solució”.

Macías hi afegeix que, si un desnonament dins un procés judicial comú “ja és dur”, encara és molt pitjor quan es produeix a través d’aquestes pràctiques que qualifica de “mafioses, de gallets de discoteca i fora de la llei, coaccionant i amenaçant les famílies”. Per això, explica que moltes famílies que ho viuen després “tenen por” de denunciar-ho. El portaveu de la PAH també recorda que “una ciutat on de mitjana hi ha nou o 10 desnonaments cada dia, no es pot permetre que a més n’hi hagi que es produeixen fora de la llei”.