La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha explicat al programa ‘bàsics’, de betevé, que investiguen si el fons d’inversió Norvet podria haver tornat a fer obres en l’edifici del carrer d’Aragó, número 477, en el qual l’Ajuntament havia ordenat el cessament de qualsevol activitat. Els veïns asseguren haver sentit cops que atribueixen a intervencions en la finca. La portaveu de la PAH, Lucía Delgado, ha afegit que s’han endut dos comptadors d’aigua de pisos ocupats i els han substituït per canonades. Des de la Plataforma sospiten que això ha causat inundacions que han generat destrosses considerables als pisos inferiors, on viuen llogaters.

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca s’afirma que es tracta d’una pràctica habitual per part dels fons voltors. Delgado ha animat els veïns a denunciar aquests comportaments i a l’Ajuntament a aplicar les sancions que calguin per erradicar aquestes pràctiques. L’Ajuntament va aturar al novembre les obres en aquest edifici per evitar una possible expulsió dels veïns. Ara la PAH explica que els desperfectes ocasionats per la intervenció que encara investiguen han afectat els habitatges on viuen llogaters i no els ocupats.

Es dona el cas que l’Ajuntament ha aturat recentment les obres de rehabilitació d’un edifici del Poble-sec, propietat de la mateixa empresa, Norvet, SL.