Manifestació contra la sentència de La Manada

(ACN/Redacció) Ordre de detenció contra un veí d’Horta-Guinardó a qui s’acusa d’haver divulgat les dades personals de la víctima de La Manada de Pamplona. El jutjat penal número 1 de Barcelona ha dictat aquest dimecres una ordre de recerca i captura contra l’home, que no s’ha presentat al judici que tenia pendent per un delicte contra la integritat moral i un de revelació de secrets.

En concret, se l’acusa d’haver publicat en un fòrum d’internet el nom, cognoms, DNI, data de naixement, lloc de residència, universitat i una foto de la jove violada durant els Sanfermines del juliol del 2017. Fiscalia, acusació particular i popular li demanen entre dos anys i mig i tres anys de presó, 6.000 euros de multa i 5.000 d’indemnització a la víctima. D’altra banda, l’advocat que el defensava i en demanava l’absolució ha renunciat a la defensa.

L’acusat és un home de 40 anys que viu amb el seu pare al districte d’Horta-Guinardó. Segons la investigació, per publicar les dades a internet va fer servir la wifi d’una veïna.