El desallotjament de la Casa Buenos Aires de Vallvidrera és imminent i els ocupants ho sabien. De fet, ells mateixos van fer públic la setmana passada que l’Audiència Provincial va desestimar el recurs de la plataforma per evitar el desallotjament. Ara els ha arribat la notificació amb data oberta a partir d’aquest dimecres. L’edifici està ocupat des de fa un any per evitar la demolició i que s’hi construeixi un hotel de luxe. Els veïns es van manifestar divendres per reclamar la intervenció de l’Ajuntament perquè catalogui l’edifici, que és modernista, i així evitar el seu enderrocament.
Els propietaris són els Pares Paüls, que, segons els veïns, van rebutjar la proposta de construir-hi un espai de cohabitatge per a gent gran. Per això, segons la plataforma, l’única manera d’evitar el desallotjament és que intervingui el govern municipal.

 Pinten la façana del Consell de Districte

A la façana del Consell de Districte de Sarrià Sant-Gervasi han aparegut unes pintades que ja han estat esborrades. Als grafits s’hi pot llegir “La Casa Buenos Aires es queda a Vallvidrera”, “Culpables” i “Enderroquem-los”.

Pintada al Consell de Districte de Sarrià-Sant Gervasi contra el desallotjament de la Casa Buenos Aires