La gerent del Consorci d’Educació, Mercè Massa, ha respost assegurant que el centre va actuar de manera immediata i “va seguir les actuacions previstes en aquests casos”, traslladant l’alumne a un altre centre. Ha explicat que no es va obrir un expedient sancionador a la treballadora denunciada perquè s’hauria aturat amb el procés judicial i que, en conèixer els fets, es va traslladar l’empleada a unes oficines del mateix Consorci i sense contacte amb alumnes, en espera d’una resolució judicial.

El govern municipal no ha explicat si es presentarà com a acusació particular en el cas i, des de l’oposició, s’ha criticat que el consistori no obrís un expedient sancionador quan la família va denunciar el cas. En aquest sentit, s’ha acusat el Consorci d’Educació “d’opacitat” i s’ha reclamat “tolerància zero” envers qualsevol tipus d’assetjament.

Actualment, el Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona investiga aquest suposat cas d’assetjament d’una treballadora a un alumne del centre. Els pares del jove del Camp de l’Arpa del Clot han denunciat l’actuació tant de l’escola com de l’Administració.