Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han dut a terme un operació conjunta contra la receptació de mòbils sostrets. Una actuació que s’emmarca en el pla d’actuació Tremall, que es va posar en marxa el mes de juny, i que lluita contra la multireincidència a Barcelona, sobretot en aquells punts on la policia té indicis que es produeixen aquests delictes de manera més freqüent.

Whatsapp

Nou registres simultanis en locals de compravenda de mòbils de Ciutat Vella

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han fet aquesta actuació aquest dimecres a la tarda, amb nou inspeccions simultànies en locals del districte de Ciutat Vella. L’operació es basava en les sospites que en aquests locals s’hi podien estar cometent activitats il·lícites, com la compravenda de mòbils sostrets.

Els agents han fet nou entrades i escorcolls en establiments de telefonia mòbil i locutoris del Raval als carrers de Sant Pau, Robador Escuder i Maquinista. En total s’han aixecat 18 actes per infraccions administratives, i també vuit més per infraccions relacionades amb inspecció de treball. A banda d’això, s’ha denunciat una persona per tinença de marihuana i una persona ha quedat com investigada per una apropiació indeguda d’un mòbil que constava com a sostret.

El pla d’actuació Tremall estableix la realització periòdica d’inspeccions administratives a locals o establiments on es sospiti que es poden produir actes de receptació i l’anàlisi dels objectes sostrets que consten a diligències policials i susceptibles de ser adquirits en establiments de compravenda.